Pardubice: Průzkum ukáže jak jsou lidé spokojeni s chodem radnice

15.01.2012 20:09

Na pardubické radnici začal dnes průzkum spokojenosti klientů s prací úřadu. Stejný průzkum probíhal zhruba před rokem, další je naplánován na příští rok. Porovnání výsledků ukáže, jak se v průběhu dvou let změnila z pohledu klientů práce pardubické radnice.

Pardubice: Průzkum ukáže jak jsou lidé spokojeni s chodem radnice
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

„Průzkum je součástí projektu procesního řízení, jehož cílem je, vedle snížení nákladů na výkon veřejné správy, zkvalitnění služeb úřadu. Výsledky loňského průzkumu jsou pro nás jakousi startovací hodnotou s níž můžeme porovnávat to, jak lidé vnímají změny,“ řekla vedoucí kanceláře tajemníka Markéta Řeháková.

V průběhu ledna a první poloviny února osloví pět proškolených tazatelů ve všech budovách magistrátu na 500 respondentů - klientů různých odborů.  Budou se jich tázat nejen na to, jak jsou spokojeni s průběhem jednání na úřadě, ale i na to, kde získali informace potřebné k vyřízení své záležitosti, jak rychle ji vyřídili a podobně. Všechny získané informace mohou přispět jak ke zvýšení efektivity práce na úřadě, tak ke zlepšení jeho služeb veřejnosti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Mesto-pardubice.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

7:17 Hradec Králové: Ve městě se na zkoušku objeví barevné koše na tříděný odpad

V Hradci Králové se na více než dvou desítkách míst objeví barevné koše na tříděný odpad. Lidé tak b…