Pardubice: Rosický most bude do konce října uzavřen

14.09.2020 16:43

Rosický most přes Labe bude od 15. září uzavřen. Sloužit bude zase od 30. října. Během uzavírky budou na předpolí mostu prováděny stavební práce a osazena nová konstrukce lávky pro pěší a cyklisty.

Pardubice: Rosický most bude do konce října uzavřen
Foto: pardubice.eu
Popisek: Pardubická radnice

Most mezi Svítkovem a Rosicemi nad Labem, po němž automobily projíždějí kyvadlově, využívá mnoho řidičů, kteří se průjezdem přes Rosice snaží v dopravní špičce vyhnout frekventovanému úseku na silnici I/37 u Parama. V současné době se v jeho těsné blízkosti staví lávka, která z mostu odvede pěší a cyklisty a přispěje k větší plynulosti a bezpečnosti provozu.

Objízdná trasa bude po dobu uzávěrky vedena ve směru od Přelouče do Rosic nad Labem po Pražské ulici, silnici I/37 a I/36 (Nádražní), po sjezd na Rosice (Kaufland), Legionářskou do ulice Generála Svobody. V opačném směru povede objížďka stejnou trasou s výjezdem na silnici I/36 z ulice Generála Svobody kolem rosického nádraží.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…