Pardubice: Zkušební provoz se blíží, koridor se posune

03.06.2017 8:35

Od pondělí 5. června odstartuje na pardubickém přednádraží zkušební provoz. Novým terminálem městské hromadné dopravy tak začnou projíždět první trolejbusy, koridor pro pěší se naopak posune. Od příštího týdne se tedy veřejnost projde již po nové dlažbě.

Pardubice: Zkušební provoz se blíží, koridor se posune
Foto: Archiv
Popisek: Pardubice

Práce na Multimodálním uzlu veřejné dopravy finišují. Od pondělí bude uzavřena hlavní přístupová trasa vedoucí kolem objektu České pošty. Náhradní trasa povede od křižovatky ulic Hlaváčova a Palackého kolem čerpací stanice, dále přes nový přechod pro chodce u bývalého lihovaru a koridorem pro pěší vedeným již po nové dlažbě.

Veřejnost se do budovy vlakového nádraží dostane také druhým koridorem vedoucím od Polabin. Zákaz vjezdu do prostoru přednádraží však stále trvá. Stavbou v areálu nového terminálu městské hromadné dopravy budou od pondělí v rámci zkušebního provozu projíždět pouze linky MHD č. 2, 4, 13 a 31. Až do definitivního ukončení stavebních prací tak nadále platí, že cestující musí pro spoje linek MHD využít nejbližší obsluhované zastávky Autobusové nádraží, Polabiny,Lidická, Hl. nádraží,náhradní zastávka a Albert HM.

Detailnější popis tras a infromace k MHD naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

7:37 Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

Den Země, tradiční environmentální akce, nabídnul v pátek 19. dubna v Komenského sadech bohatý progr…