Pelhřimov: Město opět vítalo nové občánky

09.03.2018 16:48

Přesně po měsíci, v pondělí 5. března, zažívala obřadní síň pelhřimovské radnice opět slavnostní chvíle při vítání nových občánků.

Pelhřimov: Město opět vítalo nové občánky
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Při prvním vítání, které začalo ve 14 hodin, to byli Nina Patáková, Martin Krejčí, Mateo Benc, Jan Liška, Ema Čekalová, Nela Žaloudková, Bruno Brož, Charlotte Ella Michalová a Klára Slavíková, při tom druhém od 15 hodin pak Jan Benko, Libor Bezděka, Tadeáš Kučera, Tadeáš Bidlas, Vítek Bílek, Laura Smrčková, Jan Sláma, Antonín Kubeš a Stela Roubíková.

Rodiče vyslechli proslovy místostarostů Josefa Kocha a Ladislava Meda, po kterých následovalo tradiční pásmo básniček a písniček v podání dětí z Mateřské školy Komenského. Poté rodiče podepsali „Slavnostní zápis o uvítání dítěte do života“ a obdrželi blahopřání a dárky - knížky pro zachycování důležitých okamžiků prvních let života dětí, finanční příspěvek (1500 korun od města a 500 korun od pelhřimovské pobočky WSPK) a také dětské bryndáčky s nápisem „Občánek Pelhřimova“. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…