Pelhřimov: Posezení bude příjemnější, mobiliář byl natřen a opraven

30.04.2022 17:02 | Tisková zpráva

Pokud se vydáte na procházku do Městských sadů nebo na Masarykovo náměstí, můžete si udělat příjemnou zastávku spojenou s posezením na novém mobiliáři. Pracovníci Technických služeb města Pelhřimova před pár dny dokončili jeho opravu.

Pelhřimov: Posezení bude příjemnější, mobiliář byl natřen a opraven
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

„Využili jsme k tomu zimní a částečně jarní období. Dřevěné části jsme obrousili a natřeli. Použili jsme trochu jiný odstín, než byl původní. Nový nátěr dostaly i kovové části,“ informovala ředitelka Eva Hamrlová. Konkrétně o jaký mobiliář se v Městských sadech jedná? „Opravili jsme 34 laviček, 15 košů, jeden stůl a dva sety. Částečně šlo o běžná opotřebení v důsledku vlivu nepříznivých klimatických podmínek, ale bohužel jsme se setkali i s vandalismem,“ přiznala.

Některé lavičky v městské odpočinkové zóně měly polámané dřevěné části, či byly dokonce vytržené z upevnění a přesunuté na jiné místo. Na náměstí pracovníci technických služeb opravili 35 litinových laviček, čtyři velké a čtyři malé mobilní květináče. „Veškeré opravy jsme dělali vlastními silami v naší dílně. U laviček jsme zvolili hnědý nátěr na dřevo a šedý na kovové části,“ uvedla Eva Hamrlová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…