Pelhřimov: Tříkrálová sbírka nekončí, příspěvky lze stále posílat

20.02.2022 17:02 | Tisková zpráva

Hlavním obdobím Tříkrálové sbírky je sice leden, ale na příspěvek není pozdě ani kdykoli v průběhu roku.

Pelhřimov: Tříkrálová sbírka nekončí, příspěvky lze stále posílat
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Lze to provést na oficiálním webu Tříkrálové sbírky (ZDE) prostřednictvím nové platební brány, přičemž dary zaslané do konce dubna se ještě přičtou k letošnímu výtěžku, dary ze zbytku roku už budou náležet ke sbírce příští. Při zadávání údajů může dárce vybrat konkrétní Charitu, které chce přispět. Po celý rok je také možné poslat dárcovskou SMS anebo bezhotovostní dar složenkou či na sbírkový účet.

„Uvědomujeme si, že se Tříkrálová sbírka neobejde bez koledníků. Bezhotovostní způsob přispívání volí málokdo, ale i za těch deset tisíc, které nám dárci letos takto poslali, jsme moc vděční. Je vidět, že si na nás lidé vzpomenou a chtějí pomáhat, i když u nich tři králové nezazvoní,“ podotkla koordinátorka Tříkrálové sbírky v regionu Charity Pelhřimov Dominika Dufková.

Už nyní vykoledované peníze pomáhají, kde je potřeba. Většina darů od místních zůstane na Pelhřimovsku a podpoří potřebné, část je určena na humanitární pomoc při živelných pohromách a část také pomůže v zahraničí, například v Bulharsku a Bělorusku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…