Pelhřimov: V krajské soutěži mladých truhlářů zabodovali domácí

28.03.2018 6:32

Už po patnácté uspořádala Střední průmyslová škola a střední odborné učiliště Pelhřimov krajské kolo soutěže odborných vědomostí a dovedností oboru truhlář.

Pelhřimov: V krajské soutěži mladých truhlářů zabodovali domácí
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Čtrnáct studentů škol z Jihlavy, Chotěboře, Nového Města na Moravě, Třebíče, Žďáru nad Sázavou, Benešova a Pelhřimova si v dílnách SPŠ a SOU v Křemešnické ulici poměřilo svou šikovnost při výrobě nosiče na láhve, který zhotovovali z masívního bukového dřeva a překližky.

Soutěž měla kromě této praktické části i část teoretickou. Vítězem se stal Jan Mimra z domácí SPŠ a SOU Pelhřimov, druhé a třetí místo obsadili Matěj Tesař a Radim Tvrdý, oba z Chotěboře.

Program letošního, tak trochu jubilejního ročníku soutěže byl obohacen o dvě prezentace firmy, vyrábějící elektrické nářadí, která věnovala i ceny pro vítěze. Prezentace byly určeny jak pro studenty, tak pro veřejnost.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

11:17 Brno: Česká pošta a magistrát otevřely první třípřepážkovou poštu Partner

V Brně v Orlí ulici byla slavnostně otevřena první třípřepážková pošta Partner v České republice. Pr…