Pelhřimov: Vyhlášení velkoplošné deratizace na území města

04.09.2020 19:31

Město Pelhřimov, zastoupené hospodářským odborem, na základě předcházení přemnožení hlodavců a v souladu se zák. č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů vyhlašuje od 1. října do 31. října 2020 podzimní ochrannou velkoplošnou deratizaci na území města Pelhřimova.

Pelhřimov: Vyhlášení velkoplošné deratizace na území města
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Do této akce, aby byla co možná nejúčinnější, je třeba, aby se zapojili majitelé domů a provozoven, kde lze výskyt hlodavců předpokládat. Pro podniky a organizace je deratizace samozřejmostí. Položení nástrah a opakované kontroly budou provedeny v termínu od 30.9.2020 do 8.10.2020.

Město Pelhřimov, zastoupené odborem hospodářským, žádá všechny majitele domácích zvířat, aby v době velkoplošné deratizace zamezili jejich volnému pohybu po veřejných prostranstvích města.

Velkoplošná deratizace určená na výrazné zregulování výskytu hlodavců bude předložena ke schválení Krajské hygienické stanici Kraje Vysočina se sídlem v Jihlavě, územní pracoviště Pelhřimov. V případě dotazů kontaktujte pracovníka odboru hospodářského pana Štefánka, tel: 565 351 476, e-mail: stefanek@mupe.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…