Pelhřimov: Vyhlášení velkoplošné deratizace na území města

04.09.2020 19:31

Město Pelhřimov, zastoupené hospodářským odborem, na základě předcházení přemnožení hlodavců a v souladu se zák. č. 258/2000 Sb. o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů vyhlašuje od 1. října do 31. října 2020 podzimní ochrannou velkoplošnou deratizaci na území města Pelhřimova.

Pelhřimov: Vyhlášení velkoplošné deratizace na území města
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Do této akce, aby byla co možná nejúčinnější, je třeba, aby se zapojili majitelé domů a provozoven, kde lze výskyt hlodavců předpokládat. Pro podniky a organizace je deratizace samozřejmostí. Položení nástrah a opakované kontroly budou provedeny v termínu od 30.9.2020 do 8.10.2020.

Město Pelhřimov, zastoupené odborem hospodářským, žádá všechny majitele domácích zvířat, aby v době velkoplošné deratizace zamezili jejich volnému pohybu po veřejných prostranstvích města.

Velkoplošná deratizace určená na výrazné zregulování výskytu hlodavců bude předložena ke schválení Krajské hygienické stanici Kraje Vysočina se sídlem v Jihlavě, územní pracoviště Pelhřimov. V případě dotazů kontaktujte pracovníka odboru hospodářského pana Štefánka, tel: 565 351 476, e-mail: stefanek@mupe.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Luděk Niedermayer byl položen dotaz

Euro je cestou k vyšší prosperitě a stabilitě naší ekonomiky

To tvrdíte vy. Pokud ale vím, třeba v Řecku měli Euro a dostali se do velkých finančních problémů, které pak řešili ostatní státy, takže kdyby byla vaše teze správná, jak to že se Řecko dostalo do takových dluhů a hrozil krach jejich ekonomiky?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bohumín: Vrbické jezero je v pohybu, dračí lodě vystřídá triatlonová výzva

22:09 Bohumín: Vrbické jezero je v pohybu, dračí lodě vystřídá triatlonová výzva

Vrbické jezero se opět po roce promění v centrum dragonboatingu, týmové vodní disciplíny, v níž měří…