Pelhřimovský bazén bude v provozu opět od pondělí 2. listopadu

30.10.2015 19:16

Po zhruba tříměsíčním uzavření pelhřimovského bazénu, se jeho brány otevřou v pondělí 2. listopadu. Důvodem uzavření byla rekonstrukce objektu, kdy došlo k zateplení obvodového pláště a výměně oken či ke zpevnění konstrukce střechy.

Pelhřimovský bazén bude v provozu opět od pondělí 2. listopadu
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Opravené prostory plaveckého bazénu zhlédl ve čtvrtek 29. října starosta města Pelhřimov Ing. František Kučera, který si prohlédl jak vnitřní, tak venkovní část objektu. Práce zhodnotil kladně s tím, že se jedná o další objekt, který je kompletně zateplený, čímž nebude docházet k velkým tepelným ztrátám.

„Veřejnost může bazén využívat v časech tak, jak bylo zvykem v zimním období. Konkrétní časy jsou uvedeny na stránkách provozovatele (www.tspe.cz/bazen.php) a dále na vývěsních plochách po městě,“ sdělil vedoucí sportoviště Aleš Pokorný z Technických služeb města Pelhřimov s tím, že v prodeji budou rovněž tradiční zvýhodněné permanentky.
V rámci investiční akce na realizaci úspor energií v objektu bazénu byly dále zrekonstruovány nebytové prostory pro komerční využití (kadeřnictví a rehabilitace), posílena akumulace ohřevu vody a byla provedena částečná rekonstrukce vytápění objektu.

Budova, která byla uvedena do provozu v roce 1990, byla v rámci projektu s názvem Realizace úspor energie v objektu plaveckého bazénu, Pelhřimov, předána ke stavbě letos 22.července.Vlastní práce, které prováděla na základě výběrového řízení firma Status, začaly 3.srpna. Rekonstrukce vyšla zhruba na deset milionů korun bez DPH. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…