Písek: Dopravu v jižní části města omezí uzavírka přejezdu a oprava Smrkovické

01.06.2019 13:58

Z důvodu opravy ve dnech 12. až 28. června uzavře Správa železniční dopravní cesty vícekolejný přejezd u vlakového nádraží v ulici Nádražní, která za přejezdem navazuje na Putimskou Vysokou. Autobusová zastávka MHD Putimská Vysoká bude dočasně zrušena bez náhrady. Chodci se přes přejezd dostanou vytvořeným koridorem. Objízdná trasa bude vyznačena.

Písek: Dopravu v jižní části města omezí uzavírka přejezdu a oprava Smrkovické
Foto: mesto-pisek.cz
Popisek: Písek

V době od 6. do 29. července bude Správa a údržba silnic Jihočeského kraje provádět opravu vozovky v ulici Smrkovická, a to v úseku od okružní křižovatky v Nádražní ulici (u „Družby“) po křižovatku s ulicí Na Nové ve Smrkovicích. Ani jedna z křižovatek však nebude stavbou dotčena a obě zůstanou po celou dobu opravy průjezdné.

„Oprava silnice bude prováděna vždy na polovině vozovky tak, aby jeden pruh zůstal zachován pro jednosměrný provoz od Smrkovic do Písku,“ informuje Jaroslav Hrneček z odboru dopravy. Ve směru z Písku do Smrkovic bude silnice uzavřena a objížďka povede po silnici č. I/20 na křižovatku u Semic a dále pak po silnici III/1402 na Smrkovice.

Po celou dobu opravy silnice bude umožněn vjezd z okružní křižovatky v Nádražní ulici na sídliště JIH a na parkoviště u „Družby“ a v maximální možné míře bude umožněna též dopravní obsluha provozoven a objektů na trase uzavřeného úseku silnice (tj. teplárna, kompostárna, kovošrot, stavebniny, kamenictví, rybářství a další). Po dobu opravy silnice bude bez náhrady dočasně zrušena autobusová zastávka MHD „Písek, Teplárna“.

„Motoristickou veřejnost žádáme o strpení těchto nezbytných dopravních opatření a děkujeme za respektování přechodného dopravního značení,“ doplňuje Jaroslav Hrneček.

Více informací k uvedeným uzavírkám naleznete na webových stránkách města Písek (ZDE) v sekci Odbor dopravy – Uzavírky na území města.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Ondřej Knotek byl položen dotaz

svoboda slova

Úplně souhlasím s tím, co si ANO myslí o údajném boji s dezinformacemi a ochraně svobody slova. Můj dotaz zní. Jak budete chtít zajistit, aby tu svoboda slova fungovala dál a lidé neměli strach vyjádřit svůj názor, což se už dnes děje? Mluví se o boji s dezinformacemi, ale co ochrana svobody slova? ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…