Písek: Havárie omezila provoz v ulici Na Houpačkách

05.07.2020 6:32

Provoz ve spodní části ulice Na Houpačkách je omezen. Část ulice v úseku od nábřeží 1. máje po ulici Stroupežnického je z důvodu havárie na kanalizačním řadu uzavřena. Po dobu opravy, která vzhledem k rozsahu havárie a velké dimenzi kanalizace zřejmě potrvá i několik týdnů, musela být zrušena také zdejší autobusová zastávka MHD. Místo ní budou autobusy obsluhovat stávající zastávku na nábřeží 1. máje, ta bude rovněž sloužit jako náhradní zastávka za zrušenou zastávku Na Houpačkách.

Písek: Havárie omezila provoz v ulici Na Houpačkách
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

Doprava bude vedena ulicemi Otavská – Jiráskovo nábřeží – nábřeží 1. máje. Úsek ulice Na Houpačkách mezi křižovatkami Stroupežnického a Otavská bude zjednosměrněn ve směru jízdy od řeky nahoru v návaznosti na výjezd z jednosměrné ulice Stroupežnického.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…