Písek: Investiční akce v Šobrově a Neklanově ulici jsou dokončeny

26.12.2020 11:49

V závěru letošního roku byly v Písku dokončeny dvě investiční akce. Jednalo se o úpravu Šobrovy ulice a dohotovení základní technické infrastruktury v Neklanově ulici.

Písek: Investiční akce v Šobrově a Neklanově ulici jsou dokončeny
Foto: mesto-pisek.cz
Popisek: Písek

V Šobrově ulici firma EUROVIA CS, a. s., vybudovala kruhový objezd, aby se zvýšila bezpečnost provozu v okolí základních škol, a nová podélná parkovací stání včetně chodníku. „Cena stavby byla téměř 3,2 milionu korun. V rámci akce bylo potřeba přeložit optické kabely, tato vynucená investice vyšla na 240 000 korun,“ uvedl Rudolf Koraba z odboru investic a rozvoje.

V Neklanově ulici v lokalitě sv. Václav firma STRABAG, a. s., položila asfaltové povrchy komunikace a vybudovala parkovací místa ze zámkové dlažby. Součástí této akce bylo také odvodnění komunikace. Dokončení základní technické infrastruktury stálo téměř 940 000 korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litomyšl: Experimentovat při vaření rozhodně zakázáno není

19:06 Litomyšl: Experimentovat při vaření rozhodně zakázáno není

Také v letošním roce, který je obrazně řečeno zalitý Smetanou, chceme uctít památku M. D. Rettigové,…