Písek: Plán sociálního začleňování pomůže řešit problémy vyloučených lokalit

18.10.2018 11:30

Zastupitelstvo města schválilo na svém posledním jednání 20. září 2018 Strategický plán sociálního začleňování města Písku pro období 2019 - 2021 a dále jeho zahrnutí do Strategického plánu rozvoje města Písku do roku 2025.

Písek: Plán sociálního začleňování pomůže řešit problémy vyloučených lokalit
Foto: mesto-pisek.cz
Popisek: Písek

„Strategický plán sociálního začleňování je rozvojový dokument, který obsahuje plán opatření řešících problémy obyvatel ohrožených sociálním vyloučením,“ vysvětluje Michaela Baslerová, vedoucí odboru sociálních věcí. Na přípravě dokumentu spolupracovali zástupci města i všech místních institucí (úřadu práce, škol, policie, neziskových organizací).

„Celý proces probíhal pod metodickým vedením Agentury pro sociální začleňování.  Městu Písek může Strategický plán sociálního začleňování přinést více než 100 milionů korun na řešení těchto jeho problémů,“ doplňuje Michaela Baslerová. Jak dále uvádí, v současné době se všichni aktéři soustřeďují na tvorbu a konzultace projektových žádostí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…