Písek: Projektová dokumentace na revitalizaci historického centra by mohla začít vznikat už v březnu

15.01.2016 13:03

Rada města na svém jednání schválila návrh zadání veřejné zakázky – „Projektová dokumentace revitalizace historického centra města Písek“ a výzvu k jednání v jednacím řízení bez uveřejnění. Jedním z hodnotících kritérií pro zadání veřejné zakázky je ekonomická výhodnost nabídky.

Písek: Projektová dokumentace na revitalizaci historického centra by mohla začít vznikat už v březnu
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

„Na projektové dokumentaci se začne pracovat od března letošního roku a její vypracování potrvá přibližně rok. Cenu očekáváme do 2 milionů Kč bez DPH,“ říká místostarosta Josef Knot (TOP09).

Dalším měřítkem pro hodnocení bude pořadí ze soutěže o návrh, lhůta zpracování projektové dokumentace a počet parkovacích míst v rámci celého řešeného území.

Projektanti se budou zabývat revitalizací Velkého náměstí, Alšova náměstí a přilehlých ulic. Součástí studie bude doprava, parkování i zeleň. „Mezi tematické okruhy patří také povrch komunikací a chodníků, vytvoření klidového prostoru na ploše Velkého náměstí, veřejné osvětlení, lavičky nebo třeba odpadkové koše. Zpracována by měla být také lokalizace možnosti zřízení předzahrádek,“ dodává místostarosta Josef Knot.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…