Písek: Stavba zastávek MHD částečně omezí provoz na Budějovické

11.09.2019 15:13

V období od 9. září bude v ulici Budějovická v úseku za kapličkou (u zadního vjezdu do areálu nemocnice) probíhat výstavba nových autobusových zastávek MHD. Kvůli stavbě se bude v místě projíždět omezenou rychlostí zúženou vozovkou.

Písek: Stavba zastávek MHD částečně omezí provoz na Budějovické
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

"Kvůli stavbě dojde od pondělka 9. září do doby ukončení výstavby nových zastávek, to je zhruba do konce října 2019, k dočasnému zrušení stávající zastávky MHD „Za Kapličkou“," říká Jaroslav Hrneček z odboru dopravy. Cestující mohou  využívat zastávku MHD „Budějovická“.

Motoristickou veřejnost žádáme o strpení dopravních opatření (obousměrné vedení provozu za omezené rychlosti) a zvýšenou opatrnost při průjezdu kolem stavby. Chodce žádáme o používání zřízených koridorů v místě stávajícího chodníku vedoucího souběžně s vozovkou. Cestující, kteří využívají MHD, prosíme o strpení změny vzniklé dočasným zrušením zastávky „Za Kapličkou“ po dobu výstavby zastávky nové.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…