Písek: Studentský a dětský parlament měl své poslední zasedání

18.06.2011 9:32

Ve středu 15.06.2011 se v aule ZŠ J. K. Tyla konalo poslední zasedání dětského a studentského parlamentu ve školním roce 2010/11.

Písek: Studentský a dětský parlament měl své poslední zasedání

Vedení města na tomto setkání zastupovala místostarostka Mgr. Hana Rambousová a vedoucí odboru školství a kultury Ing. Marie Cibulková. Bohužel musíme konstatovat, že  účast žáků a studentů na tomto posledním setkání nebyla vysoká a právě proto děkujeme studentům Střední průmyslové školy, ZŠ Tomáše Šobra, ZŠ T. G.  Masaryka, Gymnázia Písek a ZŠ E. Beneše, kteří přišli s představiteli města diskutovat o problémech, které je zajímají. Během zhruba hodinové diskuse se studenti živě zajímali o způsob pořádání a financování akcí typu Cipískoviště a městské slavnosti, dále je paní místostarostka seznámila s problematikou tvorby rozpočtu města. Cílem těchto setkání studentů s představiteli města je větší zapojení mladé generace do společenského dění v Písku, poznávání názorů této generace na konkrétní problematiku a seznamování s chodem města. Své názory a postřehy můžou studenti vkládat na facebookovou stránku "Proměň Písek", kde je možné najít i termíny zasedání studentského parlamentu. Závěrem bychom chtěli popřát všem studentům, žákům a samozřejmě i pedagogům krásné a ničím nerušené prázdniny.

Roman Ondřich DiS. - tiskový mluvčí

Další zprávy z Písku čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-pisek.cz

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

22:09 Kroměříž: Pátá Švabinského luneta bude zdobit Muzeum Kroměřížska

Mozaikovou lunetu Maxe Švabinského s názvem Budovatelé Národního divadla budou moci již brzy obdivov…