Písek: Také letos si můžete vyzvednout zahradnický substrát zdarma

04.04.2021 8:38

Písek i letos podpoří místní pěstitele květin a poskytne jim zahradnický substrát. Všichni předem přihlášení zájemci dostanou do donesených truhlíků ve středisku zahrada Městských služeb Písek v Hradišťské ulici zdarma zeminu.

Písek: Také letos si můžete vyzvednout zahradnický substrát zdarma
Foto: mesto-pisek.cz
Popisek: Písek

Jiný způsob odběru substrátu, než do vlastních pěstebních nádob, nebude možný. Loni se do akce Kvetoucí město zapojilo zhruba 200 lidí, kteří zkrášlili svá okna a balkony krásnými letničkami.

Anketa

Necháte se očkovat proti covidu-19? (Ptáme se od 1.4.2021)

hlasovalo: 19333 lidí

Občané města, kteří budou mít o zeminu zájem, se mohou přihlásit na e-mail substrat@mupisek.cz, a to nejpozději do neděle 18. dubna 2021. Upozorňujeme, že na registrační e-maily nebude z časových důvodů odpovídáno.

„V přihlášce je třeba uvést jméno, příjmení a adresu trvalého bydliště. Seznam zájemců předáme středisku zahrada Městských služeb Písek. S truhlíky a květináči tam budou moci přihlášení přijít od pondělí 19. dubna do soboty 24. dubna. V pondělí a ve středu v čase od 12 do 18 hodin, ve zbylých dnech od 7 do 14:30 hodin,“ uvedl Ondřej Kofroň, koordinátor městské zeleně z odboru životního prostředí.

V souvislosti s aktuální epidemickou situací chceme všechny občany požádat o dodržování preventivních hygienických opatření. „Do areálu městských služeb budou moci vejít pouze lidé se zakrytými ústy a nosem, a to vždy maximálně dva,“ dodal Ondřej Kofroň.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…