Písek: Turistická chata Živec je uzavřena, otevře se po rekonstrukci

19.10.2018 10:02

Provoz turistické chaty Živec, čp.440 v Píseckých horách je z důvodu provádění stavebních úprav až do odvolání ukončen. Rekonstrukce potrvá dle uzavřené smlouvy o dílo od října 2018 do srpna 2019.

Písek: Turistická chata Živec je uzavřena, otevře se po rekonstrukci
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

Během této doby dojde ke zvýšení komfortu ubytování, bude provedena úprava stávajících pokojů se společným sociálním zařízením na pokoje s příslušenstvím. Nové budou barevnost a materiálové řešení fasád, vše v rozsahu stávajících proporcí objektu. Vyrovnávací rampa v místě stávajících schodů zajistí navíc přístup i osobám s omezenou schopností pohybu. Vstupní schodiště se přesune do čela objektu. Tím se chatě navrátí podoba známá z minulého století, a především z filmového příběhu o rodině Homolkových. Dále bude provedena úprava provozního a dispozičního řešení tak, aby bylo v souladu se současnými požárně bezpečnostními a hygienickými požadavky.

Děkujeme za pochopení a trpělivost všem, kteří využívají Písecké hory k trávení volného času.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…