Písek: ZŠ J. K. Tyla dostala tablety potřebné pro distanční výuku

12.11.2020 13:42

Základní škola J. K. Tyla dostala deset tabletů, které bude moci půjčit svým žákům, aby se mohli zapojit do distanční výuky.

Písek: ZŠ J. K. Tyla dostala tablety potřebné pro distanční výuku
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

Techniku včetně pouzdra škole věnovala firma Metrostav, její zástupce Milan Hromádka ji dnes předal řediteli školy Pavlu Kocovi. „Učitelé již vytipovali děti, kterým techniku na potřebnou dobu půjčíme. Žáci by ji mohli převzít do konce tohoto týdne,“ uvedl Pavel Koc. Škola také dostala od společnosti T-Mobile zdarma SIM karty s datovými tarify, dětem tak nebude nic bránit v tom, aby se zapojily do on-line výuky.

Škola se snažila potřebnou techniku získat různými cestami, úspěšná byla až výzva zveřejněná na facebooku. Na ni zareagoval Metrostav a tablety pro školu a její žáky koupil. „Z daru máme obrovskou radost a velice za něj děkujeme,“ dodal Pavel Koc. Za techniku určenou pro děti poděkovala také starostka Eva Vanžurová, která se za město Písek předání daru zúčastnila.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

22:28 Zlín: Sdílená kola nextbike frčí. Loni na nich Zlíňané dvakrát objeli zeměkouli

Město Zlín se může pyšnit úspěšnou sezónou bikesharingu v roce 2023, jak naznačují nově zveřejněná d…