Písek v letošním roce vyřeší další dopravně nebezpečné místo

11.01.2014 19:07

Řidičům, kteří míří z Písku směrem do Českých Budějovic, odpadne s největší pravděpodobností ještě v letošním roce další dopravně nebezpečné místo.

Písek v letošním roce vyřeší další dopravně nebezpečné místo
Foto: Archiv
Popisek: Město Písek

Městu Písek se totiž podařilo uzavřít předběžnou dohodu s Ředitelstvím silnic a dálnic České Budějovice o vybudování připojovacího pruhu z Obchodní ulice směrem do krajského města.

Pokud vše poběží podle předběžné dohody, měl by být připojovací pruh vybudován na podzim letošního roku. „ Město Písek se snaží řešit dopravně nebezpečná místa na svém území. V minulosti se nám podařilo vybudovat menší okružní křižovatku u Billy, která podstatným způsobem přispěla k vyřešení dopravní situace v tomto místě. Koncem roku 2013 jsme uvedli do provozu připojovací pruh u čerpací stanice Shell směrem na Prahu. Jednalo se o místo, kde docházelo poměrně často k dopravním nehodám a připojovací pruh, který město vybudovalo na vlastní náklady, situaci razantně změní k lepšímu. V současné chvíli máme již také zpracovaný záměr na vyřešení dopravní situace křižovatky v ulici Obchodní, která je velmi problematická“ uvedl starosta města Ondřej Veselý.

Roman Ondřich DiS. – mluvčí města Písek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mesto-pisek.cz

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

Párování.

Probíhá párování koalice a opozice? Pokud ano, nejsou potom "obstrukce" jen divadlem pro voliče a opozice to koalici hodně usnadňuje?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

16:09 Plzeň: Dronaři vylepšili aplikaci mapující dopravní nehody, nově ji nasnímají ve 3D

S ještě lepší aplikací, mapující dopravní nehody, přišli plzeňští dronaři. Crash Inspektor, jak se v…