Plzeň 3: Centrální obvod od pátečního poledne bojoval s ledovkou

01.12.2018 9:34

Náledí zasáhlo od pátečního poledne Plzeňský kraj a samozřejmě i město Plzeň. Nejinak tomu bylo i v plzeňském centrálním obvodu. Výstraha ČHMÚ před náledím platí pro Plzeňský kraj od páteční 20. hodiny do sobotního poledne.

Plzeň 3: Centrální obvod od pátečního poledne bojoval s ledovkou
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

„Hned, jak se začalo náledí tvořit, vydali jsme pokyn jak úklidovým firmám, tak pracovníkům odpovědným za vydávání posypového materiálu, aby neprodleně zahájili činnost. Vydávání posypu i vlastní zásah firem jsem odpoledne kontroloval,“ informuje David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Krátce po poledni byl ze skladů vydáván posypový materiál a vozidla úklidových firem jezdila po obvodu podle Plánu zimní údržby, v němž jsou stanoveny rozsahy zásahů na jednotlivých komunikacích a časové lhůty podle pořadí důležitosti v daných lokalitách.

„I když se nám daří komunikace v obvodu ošetřit, chtěl bych naše občany a zvlášť seniory požádat, aby, pokud nemusí, nevycházeli po dobu výstrahy ČHMÚ ven. Pokud přesto musí jít ven, tak s maximální opatrností,“ dodal David Procházka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Uherské Hradiště: Cena Vladimíra Boučka putovala do rukou svých nových držitelů

19:27 Uherské Hradiště: Cena Vladimíra Boučka putovala do rukou svých nových držitelů

Ludmila Dvořáková, která vytváří kraslice zdobené voskovou batikou a Alena Minaříková, která se věnu…