Plzeň 3: Hledači kovů, hlaste se

05.03.2021 12:59

Práce s detektorem kovů, pravidelné obchůzky a kontroly dětských hřišť a pískovišť. To v kostce obnáší práce kontrolora dětských hřišť, kterého v těchto dnech hledá Městský obvod Plzeň 3.

Plzeň 3: Hledači kovů, hlaste se
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

„Po několikaleté spolupráci se s námi loučí Josef Chyba, někdejší podplukovník a šéf plzeňské kriminálky, který pro nás v posledních letech jako ´znalec dětských hřišť´. Díky jeho pravidelným kontrolám s detektorem kovu v ruce jsme si mohli být jisti, že dětská hřiště a pískoviště jsou bezpečným místem pro naše děti,“ říká starosta centrálního městského obvodu David Procházka.

Nyní Josef Chyba odchází do zaslouženého důchodu a obvod hledá na tuto pozici novou posilu. Jedná se o práci s detektorem kovů a zajištění kontroly pískovištích a dětských hřištích na území obvodu. Může jít jen o kontrolu hřišť a pískovišť v blízkosti bydliště, obvod vítá jakoukoliv formu spolupráce. Pro podrobnější informace se zájemci mohou obrátit na paní Marii Rumlovou (kontakt: 37 803 6522, e-mail: rumlova@plzen.eu).

„Panu Chybovi velmi děkuji za skvělou spolupráci a přeji mu hlavně pevné zdraví do dalších let,“ dodává starosta David Procházka. S Josefem Chybou vyšel před pár lety zajímavý rozhovor ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Věra Kovářová, MIM byl položen dotaz

Důchodová reforma

Tvrdíte, o důchodové reformě jednáte i s laickou veřejností. Jak? Kde? Jsem si ničeho takového nevšiml. A myslíte, že má smysl schvalovat něco, na čem se aspoň z větší části neshodnete s opozicí? K čemu reforma, kterou jiná vláda zase zruší, což už se stalo? Nebylo třeba chybou, že jste s opozicí ne...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

13:05 Plzeň: Demolice hlavní budovy Carimexu

V úterý 7. května odstartovaly bourací práce na hlavní budově Carimexu známého také jako Skleněné pe…