Plzeň 3: Náměstí Republiky ozářil novoroční ohňostroj

02.01.2018 13:05

Na Nový rok připravil plzeňský centrální obvod na náměstí Republiky novoroční oslavu zakončenou slavnostním ohňostrojem. Nejprve patřila plocha náměstí dětem, které si přišly užít svoji dětskou diskotéku, poté zcela zaplněné náměstí Republiky sledovalo barevnou třaskavou show.

Plzeň 3: Náměstí Republiky ozářil novoroční ohňostroj
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Na náměstí Republiky v Plzni přišly podvečer davy lidí, aby si velkolepou show prohlédly zblízka. Pro děti hrála už od 16 hodin diskotéka se známými písničkami, samotný ohňostroj pak vypukl o hodinu později. Tentokrát ho měla poprvé v režii firma Minergis, a během sedmiminutové show vyletělo do vzduchu přes 4 tisíce barevných světlic.

Plzeňany přišli pozdravit zástupci plzeňského centrálního obvodu - starosta Radislav Neubauer a místostarostové Radoslav Škarda a David Procházka. Popřáli také návštěvníkům této akce mnoho zdraví a úspěchů v novém roce a spolu s nimi odpočítali zahájení ohňostroje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Posezení pro obyvatele domu s pečovatelskou službou se už staví

7:17 Aš: Posezení pro obyvatele domu s pečovatelskou službou se už staví

Komunitní zahrádka s piknikovým sezením je projekt, který se objevil v seznamu návrhů v rámci partic…