Plzeň 3: Plzeňský centrální obvod opět podpoří neziskové organizace

24.08.2017 17:29

I v příštím roce chce Městský obvod Plzeň 3 podpořit neziskové organizace v rámci chystaných dotačních programů, kterých by mělo být celkem pět.

Plzeň 3: Plzeňský centrální obvod opět podpoří neziskové organizace
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Jsou to: Podpora volnočasových aktivit dětí a mládeže; Podpora jednorázových sportovních akcí; Sociální oblast – „Podaná ruka“; Podpora kultury, kulturních aktivit a oživení veřejného prostoru – „Místo pro život“ a Podpora bezpečnosti a prevence kriminality.

„Z důvodu zajištění finančních prostředků na poskytnutí dotací v rámci připravovaných dotačních programů pro rok 2018 a potřeby včasného vyhlášení dotačních programů pro rok 2018 schválila Rada Městského obvodu Plzeň 3 blokaci volných prostředků ve Fondu rezerv a rozvoje MO Plzeň 3,” uvedl Radoslav Škarda (TOP 09), I. místostarosta MO Plzeň 3.

Na doporučení Finančního výboru ZMO Plzeň 3 byla blokace volných prostředků ve Fondu rezerv a rozvoje MO Plzeň 3 na poskytnutí dotací v rámci dotačních programů v roce 2018 zvýšena z původních 8 miliónů korun na částku 9 miliónů korun.

Převzato z profilu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…