Plzeň 3: Sokolové na Valše slavnostně otevřeli přístavbu ve sportovním areálu

04.09.2019 20:21

V úterý 3. září došlo v objektu sportovního areálu TJ Sokol Valcha k slavnostnímu otevření nové přístavby šaten, sociálního zařízení, posilovny a dvou místností pro dětské skupiny (Montessori). Slavnostního otevření se zúčastnilo i vedení Městského obvodu Plzeň 3.

Plzeň 3: Sokolové na Valše slavnostně otevřeli přístavbu ve sportovním areálu
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Stavební práce začaly v roce 2007 a hlavním investorem přístavby bylo město Plzeň, Městský obvod Plzeň 3, developerská společnost V Invest – Nová Valcha a TJ Sokol Nová Valcha. Celá stavba trvala přibližně 12 let a bude sloužit většině sportovních oddílů, které v tělovýchovné jednotě působí.

TJ Sokol Nová Valcha chce i nadále podporovat sport ve své obci a to výstavbou sportovní haly, hřiště s umělým povrchem, fotbalového hřiště a velkou rekonstrukcí původní budovy sportovního areálu.

Se zástupci Sokola a školky Montessori slavnostně přestřihl pásku i starosta Městského obvodu Plzeň 3 David Procházka. Po prohlídce přístavby a výstavy fotografií se Sokol prezentoval ukázkami činnosti svých sportovních oddílů. V 18:00 hodin oslavy vyvrcholily mistrovským zápasem v odbíjené mužů mezi TJ Sokol Valcha a TJ Lokomotiva Plzeň.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…