Plzeň 3: Sokolové na Valše slavnostně otevřeli přístavbu ve sportovním areálu

04.09.2019 20:21

V úterý 3. září došlo v objektu sportovního areálu TJ Sokol Valcha k slavnostnímu otevření nové přístavby šaten, sociálního zařízení, posilovny a dvou místností pro dětské skupiny (Montessori). Slavnostního otevření se zúčastnilo i vedení Městského obvodu Plzeň 3.

Plzeň 3: Sokolové na Valše slavnostně otevřeli přístavbu ve sportovním areálu
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Stavební práce začaly v roce 2007 a hlavním investorem přístavby bylo město Plzeň, Městský obvod Plzeň 3, developerská společnost V Invest – Nová Valcha a TJ Sokol Nová Valcha. Celá stavba trvala přibližně 12 let a bude sloužit většině sportovních oddílů, které v tělovýchovné jednotě působí.

TJ Sokol Nová Valcha chce i nadále podporovat sport ve své obci a to výstavbou sportovní haly, hřiště s umělým povrchem, fotbalového hřiště a velkou rekonstrukcí původní budovy sportovního areálu.

Se zástupci Sokola a školky Montessori slavnostně přestřihl pásku i starosta Městského obvodu Plzeň 3 David Procházka. Po prohlídce přístavby a výstavy fotografií se Sokol prezentoval ukázkami činnosti svých sportovních oddílů. V 18:00 hodin oslavy vyvrcholily mistrovským zápasem v odbíjené mužů mezi TJ Sokol Valcha a TJ Lokomotiva Plzeň.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Kdo může za migrační pakt?

Tvrdíte, že když vás budeme volit, tak nás zbavíte migrantů. Jak? Jak chcete problém řešit, navíc když teď EP schválil migrační pakt? Taky tvrdíte, že jeho schválení byla zrada od této vlády, tak co pak změníte evropské volby? A jak to tedy je? Může za schválení paktu vláda nebo politici v Bruselu?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…