Plzeň 3: V Mlýnské strouze se bude cvičit jóga

22.08.2022 16:58 | Tisková zpráva

Máte chuť si protáhnout tělo v centru města a v hezkém prostředí Mlýnské strouhy? Instruktorky Evropské Federace Jogy Andrea Caltová a Renata Hajská pořádají pod patronací starosty MO Plzeň 3 Davida Procházky v prostředí Mlýnské strouhy lekce jógy zdarma. Ty budou probíhat ve dnech 23.8., 28.8, 4.9. a 11.9. vždy v čase od 16.30 do 18.00 hodin.

Plzeň 3: V Mlýnské strouze se bude cvičit jóga
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

„Jóga je velmi oblíbená a lekce zdarma určitě přilákají nejen nové zájemce, ale také přispějí k oživení veřejného prostoru. Jsem velmi rád, že jsem mohl této akci udělit svoji záštitu a do Plzně tak připutují tyto v jiných městech oblíbené a hojně navštěvované kurzy“, říká starosta plzeňského centrálního obvodu David Procházka.

Jóga je univerzální cvičení - cvičit ji mohou děti, mladí lidé, lidí v aktivním věku, senioři, zdraví i nemocní. Cvičení pročišťuje tělo, zvyšuje odolnost organismu a funkci centrální nervové soustavy. Posiluje a protahuje celé tělo, uvolňuje, zbavuje stresu, navozuje vnitřní klid a celkovou vyrovnanost, nabíjí energií a životním elánem a má další nesčetné výhody.

Pokud máte zájem, dostavte se v uvedených termínech a hlavně - karimatky na cvičení si vezměte s sebou. Instruktorky se na Vás těší a upozorňují, že v případě nepříznivého počasí lekce odpadá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…