Plzeň 3: V budově centrálního obvodu můžete odložit nepotřebné baterie

07.11.2017 12:16

Recyklace je slovem, se kterým se setkáváme dnes a denně. Recyklací rozumíme proces nakládání s odpadem, který vede k jeho dalšímu využití pro původní nebo jiné účely. Nejinak je to i s bateriemi, které představují poměrně nebezpečný odpad.

Plzeň 3: V budově centrálního obvodu můžete odložit nepotřebné baterie
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Recyklace baterií je náročným, ale zároveň velmi užitečným procesem. Kromě ochrany životního prostředí a také zdraví umožňuje recyklace energetické a materiálové úspory primárních surovin.

Od 1. listopadu je možné ukládat nepotřebné přenosné baterie do nádoby od společnosti ECOBAT s.r.o., která je umístěna v recepci budovy Úřadu městského obvodu Plzeň 3.

„Chceme svým dílem přispět k ochraně životního prostředí a připojujeme se k více než dvaceti tisícům míst zpětného odběru firmy ECOBAT s.r.o., která zajišťuje recyklaci přenosných baterií v České republice“, říká Radoslav Škarda, místostarosta MO Plzeň 3.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…