Plzeň 3: Vedení obvodu rozdalo sto litrů vánoční gulášovky

23.12.2019 9:55

V pátek 20. prosince provoněla Adventní trhy na náměstí Republiky v Plzni kromě svařáku, trdelníku a jiných dobrot také gulášová polévka. Tu již tradičně rozlévá vedení Městského obvodu Plzeň 3 návštěvníkům trhů úplně zdarma.

Plzeň 3: Vedení obvodu rozdalo sto litrů vánoční gulášovky
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Akce je primárně určena pro sociálně slabší spoluobčany, ale plzeňský centrální obvod rád zve i všechny ostatní, kteří náměstím třeba jen procházejí. Některé reakce, když se lidé dozví, že polévka je zdarma, jsou opravdu překvapené, upřímné a vlastně velice milé. Naběračky se, stejně jako minulý rok, chopil starosta David Procházka se svými kolegy, I. místostarostou Petrem Balounem a místostarosty Ondřejem Ženíškem a Stanislavem Šecem.

Sto litrů polévky se rozdalo během neuvěřitelných 80 minut, zájem byl obrovský a všichni strávníci si ji velice pochvalovali.

Akci přišla i na chvíli podpořit plzeňská dixielandová kapela The Dixie Hot Licks, která měla odpoledne na adventních trzích představení.

V letošním roce byla Vánoční gulášovka poslední akcí plzeňského centrálního obvodu. S občany se zástupci obvodu opět uvidí hned 1. ledna, kdy s nimi v pět hodin v podvečer společně „odpálí“ na náměstí Republiky novoroční ohňostroj. Už od třetí hodiny odpolední bude pro děti v prostorách zvonice připravena dětská diskotéka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…