Plzeň: Centrální obvod zve občany v rámci Gambrinus dne na pivo

21.06.2019 10:51

V pátek 21. a sobotu 22. června proběhne v Plzni jedna z největších pivních slavností a tou je Gambrinus den. Tyto oslavy jsou spojeny s pivem Gambrinus, tradičním občerstvením a hudbou plzeňských kapel.

Plzeň: Centrální obvod zve občany v rámci Gambrinus dne na pivo
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Návštěvníky čeká množství koncertů, které budou probíhat na čtyřech scénách, a to na náměstí Republiky, u Branky, v Proluce a u Muzea. Dále se mohou těšit na finále soutěže Gambrinus Mistr výčepní, ale hlavně skvělé pivo, čepované z tanku do skla. V rámci partnerství s plzeňským pivovarem se oslav 150. výročí pivovaru zúčastní i třetí plzeňský obvod.

„V souvislosti s čepováním piva zveme plnoleté občany Městského obvodu Plzeň 3 v sobotu 22. června do Křižíkových sadů na pivo, a to od 15 do 17 hodin. Každému dospělému, který nás navštíví a prokáže se trvalým bydlištěm na území MO Plzeň 3, natočí vedení obvodu pivo zdarma. Nebude problém nás najít, budeme na Vás čekat v parku, nedaleko Dřevěné ulice, v modrém stánku s bílým nápisem Městský obvod Plzeň 3,“ zve spoluobčany jménem plzeňského centrálního obvodu starosta David Procházka.

Vedení obvodu doufá, že se občané třetího plzeňského obvodu dostaví v hojném počtu. „Jsem velmi rád, že se nám povedlo navázat partnerství s městským obvodem, ve kterém náš pivovar stojí a na jehož území oslava 150ti let pivovaru probíhá,“ uvedl Rudolf Šlehofer, manažer pro turismus a tradice Plzeňském Prazdroji, a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Libor Turek, Ph.D. byl položen dotaz

Srovnání

Dobrý den, pane poslanče, nejsem si jistý, zda se od vás dočkám upřímné odpovědi, ale prosím o ni. Fiala tvrdí, jak jsme super, že hrajeme první ligu, a že se srovnáváme s těmi nejlepšími. Má podle vás pravdu nebo, což si myslím já, z nás dělá premiér blázny? V čem přesně se můžeme srovnávat s těmi ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

19:06 Jablonec nad Nisou: Knihovna nakročila k moderní instituci

Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., uspěla v dotačním programu Veřejné informační služby kni…