Plzeň: Jezírko ve Škodalandu je vhodné ke koupání

07.06.2017 19:53

Lidé mohou ke koupání bez obav využít jezírko v multifunkčním areálu Škodaland, neboť jak vyplývá z výsledků prvních rozborů mikrobiologických ukazatelů, voda v jezírku splňuje požadavky vody ke koupání.

Plzeň: Jezírko ve Škodalandu je vhodné ke koupání
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„S účinnosti od 1. května 2017 byla uzavřena smlouva na zajištění servisu a kompletní údržbu jezírka s novým dodavatelem. Ještě před tímto termínem proběhla tzv. úvodní repase systému jezírka s tím, že nadále zůstal zachován stávající způsob filtrace a čištění, který byl pouze zefektivněn a posílen“, informuje Radoslav Škarda, I. místostarosta plzeňského centrálního obvodu.

Aby měli návštěvníci chuť se do Škodalandu vracet, pracuje centrální obvod neustále na jeho vylepšování. Cílem je, aby byli co nejspokojenější. V areálu najdeme různá hřiště, in-line dráhu, minigolfové hřiště, skate park, dále pak centra pro seniory, zmíněné koupací jezírko, vodní šlapadla a loďky. Škodaland je i dějištěm kulturních a společenských akcí, jako je třeba Nebe plné padáků, Indiánská stezka nebo Plzeňské ohýnky.

Během posledních let obvod zprovoznil v rámci zkvalitnění služeb například kamerový systém, rozšířil wi-fi připojení, u dětského koutku přibyla zámková dlažba a v neposlední řadě proběhla také rekonstrukce občerstvení.

„Snažíme se vycházet vstříc občanům, chceme, aby se ve Škodalandu cítili dobře a zároveň bezpečně,“ říká místostarosta Radoslav Škarda. „Samozřejmostí je také rezervační systém sportovišť, kde návštěvníci mají online přehled, zda je v jimi zvolený termín určité hřiště volné nebo už obsazené“, dodal.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…