Plzeň: Na provozování Měšťanské besedy bude vypsána veřejná zakázka

11.02.2013 18:50

K poslednímu dni letošního roku končí mezi městem a společností Dominik centrum smlouva, na jejímž základě jsou v Měšťanské besedě zajišťovány kulturní a společenské akce.

Plzeň: Na provozování Měšťanské besedy bude vypsána veřejná zakázka
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Vzhledem k tomuto termínu Rada města Plzně na svém dnešním mimořádném jednání schválila záměr dalšího provozování objektu, který spočívá ve vypsání veřejné zakázky formou otevřeného řízení s cílem uzavřít s vybraným uchazečem smlouvu o zajišťování kulturních služeb v Měšťanské besedě na pět let s právem opce a s účinností od 1. ledna 2014.

Ve vypsané veřejné zakázce budou požadovány formou volné nabídky cena, počty a druhy zajišťovaných kulturních služeb ze strany uchazečů o veřejnou zakázku se stanovenou výší odměny ve výši 12 milionů korun bez DPH/rok. Pevně bude stanoven minimální počet a druh akcí a žánrů ve vybraných kategoriích definujících veřejný zájem města Plzně pro zajišťování kulturních služeb nekomerčního charakteru (zejména kategorie: děti a mládež, senioři, koncerty klasické hudby, filmové projekce a koncerty jazzové, folkové, alternativní hudby a world music).

Součástí zajišťování kulturních služeb bude zabezpečení prodeje vstupenek v rámci systému Plzeňská vstupenka v objektu Měšťanská beseda, definování počtu společenských a kulturních akcí za zvýhodněných podmínek pořádaných vlastníkem objektu, statutárním městem Plzeň, a organizovaných městskými kulturními organizacemi a příjemci víceletých dotací v oblasti kultury se zvláštním zřetelem na rok 2015.

S vybraným uchazečem uzavře město současně Smlouvu o nájmu objektu Měšťanská beseda. Nájemné bude stanoveno ve výši 5.500 tis. Kč/rok + DPH + každoroční míra inflace s účinností od 1. 1. 2014 na dobru určitou pět let s právem opce.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

7:04 Písek: Na náplavce začaly vyrůstat první dvě sochy z písku

Sochaři začali ve středu pracovat na prvních dvou obřích pískových sochách. Ráno nákladní auto přive…