Plzeň: Na sobotní procházce z Rybárny na Sofronku přivítají Plzeňané jaro

17.03.2022 16:34 | Tisková zpráva

Přivítat jaro a užít si netradiční procházku kolem boleveckých rybníků mohou Plzeňané v sobotu 19. března 2022. Akce s názvem Vítání jara aneb z Rybárny na Sofronku je provede od Velkého boleveckého rybníka, kolem Košináře a Seneckého rybníka až do Arboreta Sofronka. Na trase dlouhé přibližně tři kilometry bude připraven zábavný i poučný program a hry pro děti. Vzhledem k upraveným lesním cestám je procházka vhodná i pro rodiny s kočárky a malými dětmi nebo vozíčkáře. Vstup je zdarma.

Plzeň: Na sobotní procházce z Rybárny na Sofronku přivítají Plzeňané jaro
Foto: Libor Sváček, archiv MCU.cz
Popisek: Plzeň

„Prezentaci účastníků na startu před Rybárnou na hrázi Velkého boleveckého rybníka plánujeme od 10 do 14 hodin. Ukončení v Arboretu Sofronka bude nejpozději v 17 hodin a pro příchozí tady připravíme ohniště s možností opéct si přinesené buřty,“ pozvala na akci Lucie Kaňáková ze Správy veřejného statku města Plzně.

Tradiční jarní procházka se v okolí boleveckých rybníků koná popáté. Připravili ji zaměstnanci Správy veřejného statku města Plzně, Arboreta Sofronka a skauti ze střediska Stopa.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

porodnost

Paní Schillerová, nemyslíte, že alfou a omegou zvýšení porodnosti je kromě toho, co píšete hlavně zvýšení životní úrovně občanů ČR a zvýšení mezd? A jestli si to myslíte, máte i plán, jak toho docílit? A co jste proto udělali dosud - třeba za období, kdy jste byli ve vládě a třeba vy sama jste byla ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

7:37 Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

Na parkánu v ulici Hradební ode dneška rostou slunečnice. Zástupci vedení města, neziskové organizac…