Plzeň: Poslední týdny zbývají k podání přihlášek na Západočeskou univerzitu

15.03.2020 7:33

Ještě několik týdnů mají zájemci o studium na Západočeské univerzitě v Plzni (ZČU) k podání přihlášek. Většina fakult přijímá přihlášky k bakalářskému studiu do konce března, Fakulta elektrotechnická a Fakulta strojní do 15. dubna, Fakulta pedagogická až do 10. května. Uchazečům je k dispozici přehledný katalog oborů na webových stránkách ZČU.

Plzeň: Poslední týdny zbývají k podání přihlášek na Západočeskou univerzitu
Foto: Libor Sváček, archiv MCU.cz
Popisek: Plzeň

Fakulta ekonomická, Fakulta filozofická, Fakulta právnická a Fakulta zdravotnických studií mají termín pro odevzdání přihlášek ke studiu bakalářských, navazujících magisterských a magisterských studijních programů stanoven na 31. březen 2020.

Fakulta aplikovaných věd přijímá přihlášky k bakalářskému studiu do 31. března, k navazujícím magisterským programům nabízeným v rámci sdruženého studia s Fakultou pedagogickou do 25. května a ke studiu ostatních navazujících magisterských programů do 8. června. Fakulta elektrotechnická přijímá přihlášky k bakalářskému a magisterskému studiu do 15. dubna a na Fakultu strojní lze přihlášky k bakalářskému studiu odevzdat do 15. dubna a k magisterskému studiu do 31. května.

Fakulta designu a umění Ladislava Sutnara měla termín odevzdávání přihlášek k bakalářskému studiu už 30. listopadu 2019. Ke studiu navazujících magisterských oborů se uchazeči mohou hlásit až do 30. dubna 2020.

Uchazeči o studium Fakulty pedagogické mají k podání přihlášky k bakalářskému studiu čas až do 10. května, k magisterskému studiu přijímá fakulta přihlášky do 25. května.

Všem zájemcům o studium je k dispozici katalog oborů na webových stránkách Západočeské univerzity www.zcu.cz. Podrobné informace k přijímacímu řízení pak najdou zájemci na webových stránkách jednotlivých fakult v sekci pro uchazeče.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

19:27 Plzeň: Nové čtyřkolky pro Městskou policii

Městská policie Plzeň převzala ve čtvrtek 2. května 2024 do užívání dvě nové terénní čtyřkolky typu …