Plzeň čeká cyklistický závod, zúčastní se stovky lidí

29.08.2017 20:30

V sobotu 2. září se v Plzni uskuteční již pátý ročník cyklistického závodu Plzeňské MTB 50 Kooperativy. Samotný start bude na náměstí Republiky, cíl a zázemí pak v parku za OC Plzeň Plaza. Cyklistický podnik se koná pod záštitou primátora města Plzně Martina Zrzaveckého.

Plzeň čeká cyklistický závod, zúčastní se stovky lidí
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Závody jsou připraveny jak pro profesionály, tak i pro širokou veřejnost. Trasy vedou přírodou v okolí Plzně, jsou připraveny celkem tři kategorie v délce tras 57 kilometrů, 38 kilometrů a poté trasa v délce 18 kilometrů, která je považována za fitness jízdu.

Pro děti jsou připraveny závody v pěti věkových kategoriích, kde dívky a hoší závodí zvlášť, jejich trasy povedou v areálu parku za Plazou. Pro nejmenší je připraven závod odrážedel. Děti startovné neplatí. Dospělí se mohou registrovat online do 30. srpna nebo na místě v parku za OC Plzeň Plaza v pátek mezi 18. a 20. hodinou a v sobotu od 8 do 11:30 hodin. K pondělku 28. srpna bylo přihlášeno 974 účastníků.

Pro závodníky ale i pro návštěvníky areálu je v parku za OC Plzeň Plaza připraven bohatý doprovodný program. K dispozici budou občerstvení, prodejní stánky, výstava a jízda na historických dřevěných kolech Dresina nebo tombola s hodnotnými cenami pro děti i dospělé.

Více informací naleznete ZDE nebo ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…