Plzeň opraví most v Koperníkově ulici

30.07.2020 14:51

Město Plzeň zastoupené Správou veřejného statku města Plzně opraví povrch vozovky mostu PM-004 v Koperníkově ulici v termínu od 31. července do 3. srpna. Oprava mostu si vyžádá dopravní omezení.

Plzeň opraví most v Koperníkově ulici
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Odfrézujeme současný povrch mostu od křižovatky s ulicí Borská po křižovatku s ulicí Hálkova, provedeme důkladnou penetraci a položíme novou vrstvu asfaltu. Na závěr opravíme nátěr zábradlí v místech poškození, což je cca 20 procent plochy. Most bude po dobu oprav uzavřen pro veškerou dopravu,“ vysvětlila technická náměstkyně Správy veřejného statku města Plzně Andrea Fojtíková.

Přes letní prázdniny opravuje město Plzeň zastoupené Správou veřejného statku města Plzně mosty pro automobily i menší lávky pro pěší a cyklisty. Největší opravou, která výrazně ovlivňuje dopravu, je oprava mostu v Těšínské ulici přes Úslavu. Plzeň také dokončí vloni započatou opravu Rooseveltova mostu. Z lávek prošla opravou Vokounova lávka či se bude opravovat lávka v Českém údolí. Kompletní přehled oprav mostů a lávek naleznou zájemci ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…