Plzeňský centrální obvod podepsal smlouvu o spolupráci s Plzeňským Prazdrojem

11.11.2017 10:39

Ve středu 8. listopadu byla v Konferenčním a společenském centru Secese v Plzeňském Prazdroji slavnostně podepsána Smlouva o spolupráci mezi Městským obvodem Plzeň 3 a Plzeňským Prazdrojem, a. s. při přípravě a realizaci různých akcí pro veřejnost na území MO Plzeň 3 a vzájemné propagaci.

Plzeňský centrální obvod podepsal smlouvu o spolupráci s Plzeňským Prazdrojem
Foto: Plzeň 3
Popisek: Plzeňský centrální obvod podepsal smlouvu o spolupráci s Plzeňským Prazdrojem

Smlouvu o spolupráci podepsal za Městský obvod Plzeň 3 starosta Radislav Neubauer, za Plzeňský Prazdroj, a. s. Rudolf Šlehofer, manažer rozvoje cestovního ruchu a péče o historické dědictví. Za plzeňský centrální obvod byli podpisu přítomni i oba místostarostové Radoslav Škarda a David Procházka.

„Plzeňský Prazdroj je jedním z nejvýznamnějších podniků nacházející se na území našeho obvodu a také města. Je představitelem pivovarnictví a gastronomie, je součástí české tradice, kultury a životního stylu. Během dlouhých let se stal jedním z nejvýznamnějších symbolů Plzně i Plzeňského kraje a patří mezi nejnavštěvovanější turistické cíle v České republice. Je rovněž živým kulturním a společenským centrem a spoluprací s ním přirozeně sdílíme společné cíle, zájmy i potřeby Plzeňanů,” řekl Radislav Neubauer, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…