Polička: Další stovka lidí najde práci u české firmy

04.09.2017 15:16

STV GROUP, největší český výrobce velkorážové munice a jedna z předních společností v oblasti oprav vojenské techniky a dodávek náhradních dílů, pokračuje v investicích do areálu v Poličce. Nyní zde otevírá téměř stovku pracovních míst a současně spouští lokální náborovou kampaň. Holding STV INVEST, do kterého STV GROUP patří, plánuje v dalších letech investice do areálu ve výši přesahující 700 milionů Kč.

Polička: Další stovka lidí najde práci u české firmy
Foto: wikipedia
Popisek: Polička.

„Noví zaměstnanci se budou podílet například na realizaci zakázek pro Armádu České republiky, jako je nedávno oznámená kontrola a údržba bojeschopnosti obrněných transportérů a bojových vozů pěchoty, na výrobě minometných nábojů či prodejně nejúspěšnějšího termobarického náboje TB-7V. Pracovníky poptáváme také na obsazení nové linky na výrobu nábojů 9 mm LUGER,“ řekl obchodní ředitel STV GROUP Jan Děcký s tím, že: „Do poličského závodu nabíráme posily, abychom zajistili aktuální zakázky a uspokojili dlouhodobě rostoucí poptávku po našich výrobcích a službách.“

Společnost nabírá nové pracovníky do pěti úseků na pozice automechanik, autoelektrikář, konstruktér, lakýrník, zámečník, výrobní dělník a další. Závod v Poličce je připraven na zvýšení produkce i díky investicím za poslední dva roky ve výši přes 240 milionů Kč.

Nadstandardní platy i benefity

Zaměstnanci STV GROUP získají nadstandardní mzdové ohodnocení vzhledem k současné průměrné mzdě u dělnických profesí, které jsou v České republice podhodnocené. Kromě toho mohou využít i řadu benefitů. „Uchazeči získají náborový příspěvek, 5 týdnů dovolené, příspěvek na stravování, slevy na telekomunikační služby či podporu v osobním vzdělávání,“ dodal Jan Děcký. Nábor společnost podpoří reklamní kampaní, webovými stránkami nebo interní komunikací.

Areál závodu v Poličce vznikl přibližně před sto lety, kdy byla v oblasti Bořiny založena První vojenská muniční továrna. Jejím úkolem bylo zajistit zásobování Československé armády municí. Výroba, modernizace a likvidace munice probíhala v této továrně nepřetržitě až do roku 1990, kdy došlo vlivem politických změn k zastavení výroby munice a k celkovému útlumu speciální výroby. V roce 2015 se již pod názvem Poličské strojírny, a.s. stal tento tradiční výrobce munice součástí holdingu STV INVEST a.s.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…