Polička: Město se inspiruje nápady studentů architektury

17.06.2019 6:27

Město Polička přijalo nabídku ke spolupráci s Fakultou architektury Vysokého učení technického v Brně. Studenti architektury v rámci svých semestrálních prací zpracují předem dohodnutá témata využitelná konkrétně pro naše město. Jedná se např. o návrhy, případně modely a vizualizace možného využití volných ploch a parcel ve městě. Výsledky prací budou sloužit k prezentační a výstavní činnosti, i jako případné náměty pro další územní a urbanistické plánování v Poličce.

Polička: Město se inspiruje nápady studentů architektury
Foto: wikipedia
Popisek: Polička.

Ve čtvrtek 6. června se uskutečnila konkrétní prohlídka města za účasti Ing. arch. Radka Tomana, Ph.D., proděkana pro vnější vztahy FA VUT.  Společně se zástupci města a členy stavební komise byly vytypovány konkrétní lokality pro semestrální práce studentů.  Studentské práce mohou vnést velmi zajímavý pohled do dalšího rozvoje města a jeho veřejného prostoru.

S Ing. Tomanem jsem následně diskutoval o současných tématech, která jsou vysoce aktuální i v našem městě, například parkování v obytných zónách i centrech měst apod. Budoucí spolupráce nám může poskytnout mnoho zajímavých pohledů, informací a především zkušeností, kterými FA VUT disponuje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…