Prachatice: Anketa na téma parkování v centru města

01.08.2020 13:02

Již uběhlo několik měsíců od účinnosti nového Nařízení č. 2/2019 ze dne 2.10.2019, které vymezuje místní komunikace nebo jejich určené úseky a podmínky pro stání silničního motorového vozidla.

Prachatice: Anketa na téma parkování v centru města
Foto: old.onlinemodule.eu
Popisek: Prachatice

Od uvedeného data účinnosti nařízení eviduje město Prachatice několik podnětů od občanů žijících převážně v centru města nebo jeho okolí, které jsou průběžně posuzovány. Pro komplexní a zodpovědné vyhodnocení účinků a dopadů nového nařízení je prostřednictvím Mobilního rozhlasu připravena jednoduchá anketa. Ta je určena nejširší části veřejnosti, tj. nejen občanům bydlícím a podnikajícím v centru města, ale též řidičům, neřidičům, návštěvníkům, hostům, apod. Na otázku „Jak hodnotíte dopravu v centru města a parkování po zavedení Nařízení č. 2/2019 do praxe?“ můžete odpovídat na adrese parkovani.prachatice.eu, a to od 1.8. do 15.8.2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…