Prachatice: Pozvánka na akce Domu dětí a mládeže

14.05.2018 10:46

V měsíci květnu a červnu nás čeká spousta akcí, na které vás tímto srdečně zveme.

Prachatice: Pozvánka na akce Domu dětí a mládeže
Foto: old.onlinemodule.eu
Popisek: Prachatice

19. 5. 2018 se bude konat v areálu DDM tradiční Jarní bazar sportovních potřeb.

Na konci měsíce května budou probíhat závěrečné schůzky zájmových útvarů, kdy v DDM končí pravidelná zájmová činnost.

Měsíc červen zahájíme přesně 1. 6. V našem areálu společně oslavíme s dětmi jejich velký den DEN DĚTÍ - tradiční dopolední program ve spolupráci s dalšími organizacemi ve městě a odpolední oslava nazvaná DOMEČEK PATŘÍ DĚTEM, kdy připravujeme zábavné odpoledne, které zahájíme v 15 hodin pohádkou O pejskovi a kočičce v sále DDM a poté v 16:30 hodin bude následovat tradiční přehlídka činnosti zájmových útvarů.

13. 6. 2018 proběhne v DDM, na náměstí a v základních školách celorepubliková hra 3iQ. Kdo máte zájem seznámit se s touto novou hrou, můžete nás navštívit v dopoledních hodinách v našem domečku.  

Poslední akcí před zahájením letní činnosti budou Slavnosti solné Zlaté stezky, kdy nás můžete 29. 6. 2018 od 13 do 19 hodin navštívit v parku u Hospicu. Budeme pro Vás mít připravený program a určitě se nudit nebudete.

Již od února přijímáme Vaše děti na tábory, které máme připravené na letní prázdniny. Z celkové nabídky letních táborů máme již skoro všechny tábory plně obsazeny. Poslední místa jsou ještě na pobytový tábor 8. – 15. 7. a 15. – 22. 7. 2018 do Nové Pece. Akce, které připravujeme v době letních prázdnin v areálu DDM, jsou součástí prázdninového pasu, který vydává Město Prachatice a budeme ho rozdávat i u nás v DDM od 1. 6. 2018.

Již nyní připravujeme nabídku zájmových útvarů na nový školní rok, kdy ji od konce června najdete na našich webových stránkách a v srpnovém Radničním listě bude opět vložena naše nabídka na další školní rok.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…