Prachatice: Pozvánka na akce Domu dětí a mládeže

14.05.2018 10:46

V měsíci květnu a červnu nás čeká spousta akcí, na které vás tímto srdečně zveme.

Prachatice: Pozvánka na akce Domu dětí a mládeže
Foto: old.onlinemodule.eu
Popisek: Prachatice

19. 5. 2018 se bude konat v areálu DDM tradiční Jarní bazar sportovních potřeb.

Na konci měsíce května budou probíhat závěrečné schůzky zájmových útvarů, kdy v DDM končí pravidelná zájmová činnost.

Měsíc červen zahájíme přesně 1. 6. V našem areálu společně oslavíme s dětmi jejich velký den DEN DĚTÍ - tradiční dopolední program ve spolupráci s dalšími organizacemi ve městě a odpolední oslava nazvaná DOMEČEK PATŘÍ DĚTEM, kdy připravujeme zábavné odpoledne, které zahájíme v 15 hodin pohádkou O pejskovi a kočičce v sále DDM a poté v 16:30 hodin bude následovat tradiční přehlídka činnosti zájmových útvarů.

13. 6. 2018 proběhne v DDM, na náměstí a v základních školách celorepubliková hra 3iQ. Kdo máte zájem seznámit se s touto novou hrou, můžete nás navštívit v dopoledních hodinách v našem domečku.  

Poslední akcí před zahájením letní činnosti budou Slavnosti solné Zlaté stezky, kdy nás můžete 29. 6. 2018 od 13 do 19 hodin navštívit v parku u Hospicu. Budeme pro Vás mít připravený program a určitě se nudit nebudete.

Již od února přijímáme Vaše děti na tábory, které máme připravené na letní prázdniny. Z celkové nabídky letních táborů máme již skoro všechny tábory plně obsazeny. Poslední místa jsou ještě na pobytový tábor 8. – 15. 7. a 15. – 22. 7. 2018 do Nové Pece. Akce, které připravujeme v době letních prázdnin v areálu DDM, jsou součástí prázdninového pasu, který vydává Město Prachatice a budeme ho rozdávat i u nás v DDM od 1. 6. 2018.

Již nyní připravujeme nabídku zájmových útvarů na nový školní rok, kdy ji od konce června najdete na našich webových stránkách a v srpnovém Radničním listě bude opět vložena naše nabídka na další školní rok.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havířov: Městská policie opět zahájila forenzní značení kol

7:31 Havířov: Městská policie opět zahájila forenzní značení kol

Datem 2. května 2024 byla opět spuštěna služba pro občany města – forenzní značení jízdních kol, ele…