Prachatice: Starosta navštívil SeniorPoint

05.08.2018 9:37

Výstava s názvem Ubrousky v létě a setkání s autorkou soukromé sbírky ubrousků seniorskou Věrou Davidovou v SeniorPointu Prachatice navštívil i starosta města Martin Malý.

Prachatice: Starosta navštívil SeniorPoint
Foto: old.onlinemodule.eu
Popisek: Prachatice

SeniorPoint Prachatice byl podpořen městem Prachatice na aktivity, které nabízí seniorům ve svých prostorech na Zlaté stezce 145 v Prachaticích. 2. srpna se zde setkali návštěvníci s autorkou výstavy Věrou Davidovou. Na stěnách byla stále ještě výstava nejzajímavějších ubrousků z její sbírky. Jak sama řekla: „Nejvzdálenější mám ubrousek z Austrálie, Ameriky, které mi přivezli přátelé, ale mám i takové, které mi připomínají setkání, na kterých jsem byla a odkud jsem si ubrousek přinesla. Ubrousky sbírám několik desítek let, mám jich plné krabice a ty nejvzácnější samostatně ve fóliích. Jsem ráda, že jsem mohla udělat radost ostatním a děkuji Hance RH+ za přípravu dnešního setkání a zajímavého skládání z ubrousků.“

Účastníci se aktivně zapojili do skládání ubrousků. Skládaly se ubrousky jako dekorace na stůl, nebo obal na příbory, nebo jen tak pro radost. Všichni si mohli své výrobky domů odnést.

Starosta města ocenil aktivity seniorů a lidí, kteří seniorům dávají příležitosti právě těmito jinými formami.

Na závěr vedoucí SeniorPointu Prachatice Jiří Gabriel Kučera poděkoval Věře Davidové společně se Zdeňkem Krejsou, ředitelem KreBul, o. p. s. , kam SeniorPoint spadá a předali ji květinu v květináči ozdobeném právě ubrouskovou metodou a nechyběly ani ubrousky, které autorka ještě nemá.

PS: Již za týden další výstava. A jaká bude? Nechte se překvapit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…