Praha 11: Jihoměstská dětská hřiště zůstávají otevřená

03.03.2021 12:09

V reakci na četné dotazy veřejnosti a aktuální protipandemická opatření včera Rada Městské části Praha 11 rozhodla, že jihoměstkájihoměstská dětská hřiště zůstanou otevřená.

Praha 11: Jihoměstská dětská hřiště zůstávají otevřená
Foto: Praha 11
Popisek: Radnice Prahy 11

Všech 70 hřišť, která se na území městské části nachází, bude stejně jako dosud pravidelně dezinfikováno, nově však ve zvýšené frekvenci dvakrát týdně.

Anketa

Nechali byste si píchnout vakcínu Sputnik V? (Ptáme se od 2.3.2021)

88%
12%
hlasovalo: 30340 lidí

Informace o zachování provozu dětských hřišť byla zároveň předána státní i Městské policii s prosbou o výkon zvýšené kontroly jejich užívání v souladu s platnými opatřeními. Tímto prosíme rodiče, aby v případě, že se na některé z hřišť s dětmi vydají, zmíněná opatření dodržovali a nevystavovali zbytečnému riziku nákazy onemocněním COVID-19 sebe ani své okolí.

„Naše rozhodnutí nechat dětská hřiště otevřená není pozvánkou k tomu, aby na nich rodiče a děti trávili maximum času a už vůbec ne ve větším počtu. Prosím proto všechny, aby při návštěvě hřišť v první řadě dodržovali celorepublikově platná pravidla pro vzájemný kontakt během koronavirové pandemie a trávili na nich pouze přiměřeně dlouhý čas. Jedině bezpečnou návštěvou s dostatečnými rozestupy si tak v době tvrdého lockdownu bude moci hřiště užít co nejvíc z nás,“ dodává Jakub Lepš, místostarosta Prahy 11 pro životní prostředí.  

Kompletní seznam jihoměstských dětských hřišť, včetně jejich umístění, naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

7:37 Ostrava: Poučení i zábavu nabídl program pátečního Dne země v Komenského sadech

Den Země, tradiční environmentální akce, nabídnul v pátek 19. dubna v Komenského sadech bohatý progr…