Praha 11: Vyjádření k obsahu webových stránek

26.12.2013 15:19

Rád bych se vyjádřil k představám některých zastupitelů o tom, k čemu se má, nebo nemá vyjadřovat web Městské části Praha 11.

Praha 11: Vyjádření k obsahu webových stránek
Foto: praha11.cz
Popisek: Starosta Prahy 11 za ODS Dalibor Mlejnský

Web MČ, a to nejen MČ Praha 11, je informačním webem pro občany té které městské části a informace na něm uvedené by tedy měly být informacemi o pořádaných akcích, o možnostech volnočasových aktivit apod.

Web MČ není politickým prostorem, je webem, kde občané mohou najít informace o činnosti úřadu či otvíracích hodinách, kde si mohou stáhnout dokumenty apod. Uvedené informace o konání oslavy k Vánočním svátkům a pořádaném výjezdu seniorů na Staroměstské náměstí na Vánoční trhy, které si vysloužily kritiku některých zastupitelů, zde tedy mají své jasné a opodstatněné místo.

Pokud tyto kategorie, tedy děti a seniory, požadujete znevýhodnit a je Vaší snahou, aby informace o takovýchto akcích nebyly uvedeny na webu MČ Praha 11, učiňte tak v rámci interpelace na jednání zastupitelstva MČ či navrhněte bod jednání s tímto tématem. Snahou MČ Praha 11 není provozování politického diskusního fóra, ale info webu.

Jan Gabriel
prokurista a ředitel společnosti
Jihoměstská sociální a.s.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha11.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

10:23 Přerov: Proti proudu Bečvy vyjede cyklobus na Bumbálku

Z Přerova na Bumbálku cyklobusem – a zpátky už v sedle kola! Také letos zajišťuje město tuto oblíben…