Praha 12: Městská část darovala policii nové kamery

19.08.2022 16:58 | Tisková zpráva

Ve čtvrtek 18. srpna předal starosta MČ Praha 12 Jan Adamec dar pro Krajské ředitelství policie hlavního města Prahy.

Praha 12: Městská část darovala policii nové kamery
Foto: praha12.cz
Popisek: Úřad Městské části Praha 12

 Nefinanční dar v podobě kamerového vybavení, který městská část poskytla na základě usnesení Zastupitelstva městské části Praha 12 ze dne 14. 6. 2022, převzali ředitelka Obvodního ředitelství Policie Praha IV plk. Mgr. Renáta Havlíková a vedoucí místního oddělení Modřany npor. Ing. Jan Špaček. 

Anketa

Půjdete volit do Senátu?

hlasovalo: 14906 lidí

„Věřím, že díky daru budou moci policisté vykonávat jejich práci efektivněji a že poskytnuté vybavení přispěje k zajištění jejich bezpečnosti i bezpečí našich občanů,“ uvádí starosta MČ prahy 12 Jan Adamec.

Městská část Praha 12 poskytla 5 ks kamer PPC 04 a software pro automatické stahování záznamů pro policisty místních oddělení Modřany a Lhotka a 1 ks kamery GoPro HERO 10 Black pro potřeby policistů Dopravního inspektorátu Obvodního ředitelství Praha IV. Uvedené vybavení bude sloužit pro dokumentaci protiprávního jednání a může být použito i při jednáních s občany. 

„Za poskytnuté vybavení děkuji a cením si spolupráce s městskou částí Praha 12. Kamery budou sloužit přímo policistům místních oddělení policie Modřany a Lhotka pro zajištění výkonu služby v teritoriu MČ Praha 12,“ říká ředitelka Obvodního ředitelství Policie Praha IV Renáta Havlíková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…