Praha 13 získala prestižní ocenění

30.11.2017 10:47

Starosta městské části Praha 13 David Vodrážka a tajemník úřadu Jaroslav Mareš převzali v úterý 28. listopadu z rukou ministra průmyslu a obchodu Jiřího Havlíčka nejvyšší ocenění v programu Národní cena kvality České republiky.

Praha 13 získala prestižní ocenění
Foto: Praha 13
Popisek: Starosta David Vodrážka a tajemník úřadu Jaroslav Mareš převzali nejvyšší ocenění v programu Národní cena kvality České republiky.

Na slavnostním předávání, které proběhlo ve Španělském sále na Pražském hradě, bylo oceněno hned několik vítězů v různých kategoriích. Mimo jiné zde byly předány ceny za společenskou odpovědnost a udržitelnost firem a Medaile ministra průmyslu a obchodu. Hodnocení, na základě kterého byli vybráni vítězové, probíhalo celý rok, tedy od listopadu 2016. Městská část Praha 13 zvítězila za veřejný sektor v programu EXCELENCE.

Program EXCELENCE je považován za nejúspěšnější manažerský nástroj současnosti. Jeho používání přináší subjektům prokazatelně lepší kvalitu řízení, produktivitu, vyšší efektivitu, konkurenceschopnost a bezesporu také nárůst zisků.

„Za skvělý výsledek, jehož Praha 13 dosáhla, bych chtěl poděkovat především týmu, který se hodnocení účastnil a hodnotitelům popsal procesy, které při chodu našeho úřadu používáme,“ řekl při slavnostním předávání starosta Prahy 13 David Vodrážka. „Ocenění patří samozřejmě také všem zaměstnancům, díky nimž náš úřad dobře funguje a kteří odvádí tak kvalitní práci,“ dodal závěrem starosta.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomio Okamura byl položen dotaz

Nemáte krátkou paměť?

Když se ohlédnete do naší minulosti, tak spousta lidí, včetně mužů raději emigrovala, než aby šla bojovat nebo se podřídili režimu. A myslím, že by se stejně zachovala řada lidí i teď a je to pochopitelné. Opravdu myslíte, že je to důvod k tomu ukončit podporu Ukrajině? A vy byste ty bojeschopné Ukr...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Světelný smog se sníží, obměnou projde skoro 400 venkovních světel

10:23 Přerov: Světelný smog se sníží, obměnou projde skoro 400 venkovních světel

391 nových svítidel, 9 regulátorů napětí a 11 rozvaděčů veřejného osvětlení. Přerov plánuje ve druhé…