Praha 2: Přístřešek v Bělehradské už slouží veřejnosti

23.05.2020 20:06

Praha 2 nechala v prostoru zastávky MHD v Bělehradské ulici vybudovat přístřešek. Ten už plně slouží veřejnosti a chrání cestující, kteří čekají na tramvaj před nepřízní počasí.

Praha 2: Přístřešek v Bělehradské už slouží veřejnosti
Foto: Praha2.cz
Popisek: Praha 2

Celková rekonstrukce Bělehradské přitom probíhala už v roce 2014. Technická správa komunikací se však tehdy potřebností vybudování přístřešku na tramvajové zastávce Pod Karlovem vůbec nezabývala.

Zastávka se nachází v blízkosti supermarketu a občané vracející se s nákupy se při čekání na tramvaj neměli v případě nepříznivého počasí kam schovat. To byl hlavní impulz k hledání nejvhodnějšího řešení. To nakonec radnice Prahy 2 našla.

„Městská část Praha 2 podepsala se společností JCDecaux smlouvu o spolupráci, na základě které došlo k bezplatnému umístění přístřešku včetně elektropřípojky. Společnost bude podle smlouvy nadále přístřešek bezplatně udržovat v provozuschopném stavu, hradit elektrickou energii za provoz, zabezpečovat opravy, údržbu a pořádek,“ vysvětlil radní Prahy 2 Václav Vondrášek, který má ve své gesci i oblast výstavby a územního rozvoje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…