Praha 2 pořádá informační on-line webináře pro podnikatele a živnostníky

18.04.2020 17:15

Radnice Prahy 2 přichází s další podpůrnou iniciativou pro podnikatele a živnostníky, kteří byli dotčeni vládními opatřeními přijatými v souvislosti s výskytem koronaviru a vyhlášením nouzového stavu. Tentokrát se jedná o on-line poradenství z oblasti práva a z oblasti daní.

Praha 2 pořádá informační on-line webináře pro podnikatele a živnostníky
Foto: Praha2.cz
Popisek: Praha 2

Podnikáte a nemůžete se zorientovat v současné legislativě? Znáte jako podnikatel svá práva? Víte, na jaké příspěvky a slevy máte nárok a jaké náhrady škody můžete uplatňovat? Odpovědi na tyto i mnohé další otázky můžete získat v on-line webináři, který pro vás Městská část Praha 2 ve spolupráci s advokátní kanceláří Pavelka, s. r. o., připravuje.

První on-line webinář se uskuteční ve čtvrtek 23. dubna 2020 od 9:00 hodin. Zájemci se mohou hlásit již nyní na email monika.schejbalova@praha2.cz, a to až do naplnění kapacity semináře, která je v ideálním případě 10 osob. Pokud bude o akci zvýšený zájem, je radnice připravena vypsat další termín, o kterém budou občané informováni prostřednictvím webových stránek a sociálních sítí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

7:17 Hradec Králové: Osud Galerie cti přiblíží architektonická soutěž

Po měsících příprav, do kterých se zapojila i veřejnost, vypíše město architektonicko-výtvarnou sout…